22.2.2018

22.2.2018

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

KYLLÄ MAALLA ON IHANAA...

Tänään on sunnuntai ja 27. päivä helmikuuta. Pakkasta on ainakin tietokoneeni mukaan -5 astetta. Ulkona näyttää hyvin tyyneltä ja rauhalliselta. Hiljaisuus vallitsee Sirlandiassakin.


Siru nukkuu tuossa lähelläni ja pappa ja lapsenlapseni pelaavat erilaisia pelejä. Pian onkin taas ruoka-aika, joten yritän naputella tänne mahdollisimman nopeasti viikon tapahtumia Sirulandiassa.


Lapsenlapseni synttärit on siis nyt vietetty ja hän oli yökylässä kaksi yötä ja tulee taas hiihtolomallaan, jos on terveenä. Täällä nimittäin riehuu joku viruskuume, joka alkaa päänsäryllä. Toivottavasti pysyisit terveenä, oma lapsenlapseni! Toinen lapsenlapseni tuli meille perjantaina ja viihdyttää meitä erilaisilla peleillä, joita hän pelaa papan kanssa. Kiitos teille, että olette olemassa ja olette mummille rakkaita!


Onhan meille tullut tällainenkin laite jo keittiöön.

No, nyt ei tarvitse papankaan enää tiskata käsin ruokakunnnan astioita, kun ne voi heittää koneen pestäväksi. Tosin vielä emme ole voineet tehdä koeajoa koneelle, koska putkimies pitää ensin tulla tarkistamaan putkien kunnon. Perjantaina kävi asentaja jo asentamassa koneet, mutta tätä konetta ei siis ole vielä käytetty. Ehkäpä jo alkavalla viikolla voimme testata tämänkin koneen toimivuuden.


Siru kasvaa ja kehittyy joka päivä ja hän on nyt siis jo 4 kuukautta. Tällä viikolla hänet pitää rokotuttaa toisen kerran. Miten voinkaan tuntea itseni näin kevyeksi, vaikka painoa tuskin on mennyt pois! No, enhän voi sitäkään tietää, kun vaakakin on vielä pakkauksessaan. Paljon olemme saaneet paikoilleen, mutta jotain vielä puuttuukin. No, onhan näitä päiviä ja allakasta saamme lisää.


Siru pienoinen nukkuu tuossa likelläni omassa kopassaan ja pappa ja lapsenlapseni pelaavat olohuoneen puolella. Nyt pappa taitaa unohtaa kokin taidot, kun on niin syventynyt Dominon pelaamiseen. No, pitääpä pian huudella kokin tehtäviä hänelle, "kun nälkä kurnii suolia, vaan onhan siitä hyviäkin puolia, ei tule liikakiloja, vaan eipä ole elämäniloja..." kirjoittelin runoja joskus aikoinaan.


                        Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa...

Nyt Sirulandian väki toivottelee teille kaikille oikein mukavaa sunnuntain jatkoa ja turvallista alkavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Tulen iloiseksi kommentistasi, kiitos!